Heb je binnenkort een feestje gepland staan en ben je nog op zoek naar een DJ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze DJ Pool bestaat uit getalanteerde student DJs met een breed scala aan stijlen. Met hun energie en lekkere plaatjes zullen zij dan ook jouw gala, verjaardags- of bedrijfsfeest of welk andere evenement dan ook naar een hoger niveau tillen! Benieuwd naar wat we te bieden hebben? Check dan even hieronder onze leden van de DJ pool!

Om het pakket compleet te maken kun je bij ons ook direct een draaitafel huren voor je feest. Dit betekent dat je niet meer een aparte verhuurder nodig hebt voor dit stukje techniek, en al onze eigen DJs kunnen werken met onze draaitafel. Specifiek gaat het hier om een Pioneer XDJ-RX2 all-in-one DJ systeem. Deze is eventueel ook los te huren zonder het boeken van een DJ. Het is dan wel handig als je zelf het vervoer regelt (ophalen in Nijmegen). De prijs hiervan is €60 per dag.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan even een mailtje naar info@soundlabnijmegen.nl. Laat in je mailtje even weten over wat voor evenement het gaat, waar en wanneer het plaatsvind en wat voor muziekstijlen er gedraaid dienen te worden. Wil je de DJ set hierbij ook huren? Laat dit dan ook gelijk weten.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen om de details af te handelen en op basis van jullie budget tot een samenwerking komen!