Lid Worden

AANMELDEN

Weet jij nou hoe je de allerlekkerste beats moet maken? Krijg jij op feestjes het publiek altijd aan het zweten met je DJ skills? Dan is SoundLab zeker iets voor jou! Maar ook als je nog niet bekend bent met DJ’en of producen dan ben je meer dan welkom! We zijn een vereniging vol enhousiaste leden die graag hun muzikale kennis met je delen. Inschrijven kan via onderstaande knop. Twijfel je nog? Schrijf je dan via onderstaande knop in om vrijblijvend een keer langs te komen op een van onze activiteiten om kennis te maken met ons!

producer_challenge

Wekelijkse activiteiten

Wij organiseren op wekelijkse basis activiteiten zoals workshops, masterclasses en natuurlijk ook borrels en feestjes. Dit met als doel om onszelf te ontwikkelen op muzikaal gebied, maar natuurlijk ook om plezier te hebben met elkaar! Voorbeelden van onze activiteiten zijn:

Producer challenge:  Bij de producer challenge dagen we onze leden uit om uit hun comfort zone te stappen en vanuit een ander perspectief te produceren, binnen een bepaalde tijdslimiet. De winnaars van afgelopen challenges kun je vinden op onze SoundCloud pagina

Workshops en masterclasses: Om onze muzikale kennis te verbreden organiseren we allerlei workshops en masterclasses. Dit kan van alles zijn; van muziektheorie tot een track deconstruction en van een presentatie over de dance scene in Nijmegen tot een DJ workshop.

Chill sessies Uiteraard hoort er ook een borreltje bij! De chill sessies zijn er voor de nodige ontspanning en onderlinge bonding. Niets belangrijker dan je mede muzikanten leren kennen, en wie weet komt er nog wel een te gekke samenwerking uit naar voren! Uiteraard is er ook altijd een draaitafel aanwezig!

Feedback sessies Tijdens de feedback sessies laten we elkaar onze nieuwe (delen van) tracks horen. Je medeleden zullen hier dan (als het nodig is) feedback op leveren die je kan gebruiken om je track naar het volgende niveau te tillen!

Dj gigs, tutorials en meer!

Naast onze wekelijkse activiteiten heeft SoundLab natuurlijk nog veel meer te bieden!

DJ Gigs: Naast onze eigen evenementen waar onze leden natuurlijk op de line-up staan, worden wij ook vaak benaderd door andere organisaties die een feest of evenement hebben en nog DJs zoeken. Hiervoor hebben wij een DJ-Pool opgezet die je kunt joinen als lid van onze vereniging. We proberen dit actief te promoten, zodat jij als lid méér (betaalde) gigs krijgt!

Tutorials & Masterclasses: We zorgen ook dat we zoveel mogelijk van onze masterclasses en tutorials opslaan in onze database, zodat jij als lid van ons onbeperkt toegang hebt tot onze voorgaande masterclasses wanneer je maar wilt!

Huren DJ Set Als lid van SoundLab kun je voor €5,- euro per dag onze dj-set huren! Zo kun je thuis oefenen als je zelf geen apperatuur hebt, of als je eens iets anders wilt proberen.

Connecties: Misschien wel het belangrijkste, is het ontmoeten van gelijkgestemden. Niet alleen zorgt dit voor extra motivatie om te blijven DJ’en/produceren, maar ook zorgt dit ervoor dat we van elkaar kunnen leren. Wil je weten hoe je iets in Ableton moet doen, welke draaitafel je het beste kunt kopen of iets totaal anders? Gebruik de kennis die we als groep bezitten en leer van elkaar!