Huren/Boeken

Apparatuur Huren

DJ-Set (Pioneer XDJ-RX2): €50,- per dag

DJ-Set (Pioneer XDJ-RX3): €80,- per dag

PA Systeem: Verhuur op afspraak en alleen in combinatie met een DJ boeking (scroll naar beneden).

Op meerdaagse huur (langer dan 24 uur) kunnen wij je aantrekkelijke kortingen aanbieden, het berekenen van de totale huurprijs kan aan de hand van de tabel hieronder makkelijk zelf gedaan worden.

Geïnteresseerd? Vul dan hieronder even het formulier in! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de boeking af te handelen. Nog andere vragen? Stuur dan gerust even een mailtje naar info@soundlabnijmegen.nl!

Verhuurperiode

Staffel

1 dag

1,0 x dagprijs

2 dagen

1,5 x dagprijs

3 dagen

2,0 x dagprijs

4 dagen

2,25 x dagprijs

5 dagen

2,5 x dagprijs

6 dagen

2,75 x dagprijs

7 dagen

3,0 x dagprijs

1-2 weken

5,0 x dagprijs

DJ Boeken

Heb je binnenkort een feestje gepland staan en ben je nog op zoek naar een DJ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze DJ Pool bestaat uit getalenteerde student DJs met een breed scala aan stijlen. Met hun energie en lekkere plaatjes zullen zij dan ook jouw gala, verjaardags- of bedrijfsfeest of welk andere evenement dan ook naar een hoger niveau tillen! Van heerlijke billentrillers tot aan stevige house en techno, we hebben het allemaal. Laat daarom in je verzoek even weten naar wat je op zoek bent en dan zorgen we dat je aan de juiste DJ gekoppeld wordt!

Om het pakket compleet te maken kun je bij ons ook direct een draaitafel én PA systeem huren! Dit betekent dat je niet meer een aparte verhuurder nodig hebt voor dit stukje techniek, en al onze eigen DJs kunnen werken met de apparatuur.

Nog andere vragen? Stuur dan gerust even een mailtje naar info@soundlabnijmegen.nl!